Citiți și voi ce PENSII SPECIALE uriașe primesc tinerii pensionari din MAI! Aici trebuie intervenit urgent, că sunt zeci de mii!

Citiți și voi ce PENSII SPECIALE uriașe primesc tinerii pensionari din MAI! Aici trebuie intervenit urgent, că sunt zeci de mii! Trebuie urcată obligatoriu vârsta de pensionare, să se închidă robinetul!

Topul pensiilor de serviciu din MAI: 11 oameni au luat peste 20.000 de lei brut în iulie Cele mai mari 10 pensii de serviciu din MAI depăşesc 20.000 de lei brut în luna iulie, potrivit datelor comunicate pentru Economica.net de Ministerul de resort. Spre comparaţie, pensia medie brută din MAI a depăşit 4.500 de lei în iulie, reiese din informaţiile pe care Economica le-a primit de la Ministerul de Interne.

Cele mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI pornesc de la circa 19.200 de lei şi ajung la 25.250 de lei brut în iulie 2019, arată datele comunicate pentru Economica de Ministerul de Interne. Detalii, în tabelul de mai jos.

În premieră, în acest an, oficialii Ministerului de Interne nu au răspuns din ce funcţii s-au pensionat beneficiarii celor mai mari pensii de serviciu din MAI, invocând Legea nr. 129/2018.

În urmă cu mai bine de un an, în topul celor mai mari pensii de serviciu, plătite de Casa de Pensii a Ministerului de Interne, se aflau nouă chestori şi un colonel, potrivit informaţiilor comunicate în aprilie 2018 de MAI pentru Economica.

Pensia de serviciu medie brută din MAI a depăşit 4.510 lei în iulie şi e cu 4,4% mai mare decât în iulie 2018, reiese din datele trimise de MAI pentru Economica. Aproape 65.800 de oameni au încasat pensie de serviciu de la Casa de Pensii Sectorială a MAI, în iulie 2019, cu peste 1000 de oameni în plus faţă de aceeaşi lună din 2018, arată datele comunicate pentru Economica.net de MAI.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

5 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă