Citiți și voi ce scrie IMBECILUL ăsta despre motivele pentru care se cere demisia Dementului. Astfel de animale i-au învrăjbit pe români!

Citiți și voi ce scrie IMBECILUL ăsta despre motivele pentru care se cere demisia Dementului. Astfel de animale i-au învrăjbit pe români!

Citiți și voi ce scrie IMBECILUL ăsta despre motivele pentru care se cere demisia Dementului. Astfel de animale i-au învrăjbit pe români! Mircea Drăghici, trezorierul PSD și unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, face într-o postare pe Facebook teoria conspirației în legătură cu ”adevăratele motive pentru care Liviu Dragnea trebuie executat”. În replică la scrisoarea celor trei, care-i cer lui Dragnea să facă un pas înapoi, Drăghici afirmă că sprijină ”fără rezerve unitatea partidului și pe președintele ales, Liviu Dragnea”, relatează  G4Media.ro .

”Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România:
1. Gazele pe GRATIS – legea offshore
2. Dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii – referendumul
3. Pierderea puterii cătușelor – legile justiției
Acestea sunt adevăratele motive pentru care LIVIU DRAGNEA „trebuie executat”! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul și România, din exterior!”, scrie Mircea Drăgici pe Facebook.

Trezorierul PSD încearcă să-i sperie pe liderii partidului cu schimbarea legii electorale dacă se ajunge la pierderea majorității parlamentare. ”Se poate ajunge la crearea unei alte majorități parlamentare care să schimbe legile electorale și cel mai probabil se va ajunge ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin. Recunoașteți acest scenariu, aceste obiective? Seamănă izbitor cu cele ale președintelui Johannis!”.

Potrivit Agerpres, deputatul Mircea Drăghici şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu au fost achitaţi în luna iunie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie alături de 38 de primari şi viceprimari de comune, un fost director executiv al Agenţiei de Implementare a Proiectelor Argeş şi două angajate ale unei firme de consultanţă.

Decizia nu este însă definitivă.

De asemenea, judecătorii au decis achitarea şi a altor 40 de persoane judecate în acest caz.

În schimb, Iulian Cioflan, la data săvârşirii faptelor director al Agenţiei de Implementare a Proiectelor de Dezvoltare a judeţului Argeş, a fost condamnat de magistraţi la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Cei 43 de inculpaţi au fost trimişi în judecată pe 23 noiembrie 2015 de procurorii DNA Piteşti, care precizau atunci, într-un comunicat, că prejudiciul total din dosar este de aproape un milion de lei, reprezentând paguba adusă unui număr de 35 de unităţi administrativ-teritoriale prin încheierea unor contracte de consultanţă.

Deputatul PSD Mircea Drăghici a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (34 de acte materiale), şi complicitate morală mijlocită (în forma complicităţii la instigare) la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit (10 infracţiuni, din care trei în formă continuată).


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...