Cîţu: Atacul politic la adresa mea este un fake news construit în cel mai securistic mod

Cîţu: Atacul politic la adresa mea este un fake news construit în cel mai securistic mod

Atacul politic din ultimele zile la adresa mea este un fake news construit în cel mai securistic mod, declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest, scrie luni ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

"Cum să-ţi foloseşti soţia ca armă politică. De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales dacă vă uitaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc ţara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, inflaţie şi dobânzi mai mici, moneda naţională stabilă, creştere economică în primul trimestru şi păstrarea ratingului de ţară, continuă mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia. Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV. Celălalt, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi", scrie ministrul Finanţelor.

Florin Cîţu subliniază că acuzaţiile la adresa sa sunt false, iar toate informaţiile despre averea sa sunt publice.

"Nu în ultimul rând s-a alăturat echipei şi un demnitar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte şi voi dezvălui tot. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest. Cum să înţeleagă socialiştii că în ţara asta sunt şi oamenii cinstiţi? Ei ştiu doar să fure proprietăţile şi munca oamenilor", arată sursa citată.

Ministrul Finanţelor a fost acuzat, în spaţiul public, că ar fi desfiinţat Departamentul juridic al ministerului care ar fi trebuit să se judece cu părinţii săi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina