Cîţu: Dacă pleacă colegii de guvernare, preiau Ministerul Investiţiilor şi mă asigur că vom rezolva orice întârziere

Cîţu: Dacă pleacă colegii de guvernare, preiau Ministerul Investiţiilor şi mă asigur că vom rezolva orice întârziere

Premierul Florin Cîţu spune că orice întârziere legată de PNRR va fi rezolvată cu prioritate dacă USR PLUS pleacă de la guvernare şi va prelua el conducerea Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

"Dacă colegii de guvernare vor pleca, voi prelua Ministerul Investiţiilor şi mă voi asigura că orice întârziere pe care am avut-o până acum o vom rezolva", a spus Cîţu, într-un discurs susţinut, sâmbătă, în faţa liberalilor din Arad, la prezentarea moţiunii de candidat pentru preşedinţia PNL.

El a catalogat neînţelegerile cu USR PLUS drept "mică situaţie" şi a spus că "doar copiii răsfăţaţi îşi iau jucăriile şi pleacă".

"Am avut această mică situaţie săptămâna trecută, pentru că între oameni maturi nu ar fi trebuit să ajungem aici. Doar copiii răsfăţaţi îşi iau jucăriile şi pleacă la fiecare problemă. Nu trebuia să ajungem aici dacă aveam un partener matur şi responsabil, care punea, mai presus de orice, interesul românilor", a spus Cîţu.

El a subliniat că "PNL nu este un partid pe care să îl dai la o parte, pe care să îl şantajezi".

Florin Cîţu a mai declarat că PNL a susţinut "toate obiectivele partenerilor de guvernare" şi s-a implicat pentru îndeplinirea lor.

Prezent în sala de conferinţe din complexul Expo Arad unde îşi susţinea Cîţu moţiunea pentru conducerea PNL, Rareş Bogdan a ţinut şi el un discurs, în care a făcut referire la liderii USR PLUS.

"Vă rog pe dumneavoastră, primarii liberali din Arad: Să nu uitaţi niciodată afirmaţiile pe care le-au făcut Ionuţ Moşteanu şi Dacian Cioloş despre dumneavoastră. S-ar putea ca drumurile vieţii să ne ducă la aceeaşi masă, dar dacă se mai întâmplă asta, vă rog din suflet, nu uitaţi că au fost doi oameni în istoria României care au afirmat despre primarii din România că sunt hoţi. Despre toţi cei 2.880 de primari din România că sunt hoţi. Unul se numeşte Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, şi al doilea, Dacian Cioloş, liderul PLUS", a spus Rareş Bogdan.

Înainte de susţinerea moţiunii, premierul Florin Cîţu a vizitat Târgul Agromalim, cel mai mare din judeţ, înfiinţat în urmă cu trei decenii. Premierul a vorbit cu fermieri şi producători de utilaje sau crescători de animale, dar a gustat şi produse tradiţionale pregătite de unii participanţi la târg. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro