Cîţu: Rămânem deschişi colaborării cu USR până în momentul în care vor vota o moţiune împotriva Guvernului

Cîţu: Rămânem deschişi colaborării cu USR până în momentul în care vor vota o moţiune împotriva Guvernului

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a declarat, marţi, că Partidul Naţional Liberal rămâne deschis colaborării cu USR PLUS până în momentul în care această formaţiune va vota o moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

"PNL este un partid responsabil, un partid care şi-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă şi nu dă înapoi. În continuare PNL rămâne ferm în spatele preşedintelui şi premierului în această perioadă, nu există niciun fel de discuţie aici. În continuare îi aşteptăm pe partenerii de la USR să vină şi să discutăm şi să mergem cu această coaliţie mai departe, dar vom trage o linie în momentul în care cei de la USR vor vota o moţiune alături de PSD sau AUR. În acel moment, PNL nu va mai negocia cu cei de la USR. (...) Rămânem deschişi colaborării cu cei de la USR până în momentul în care vor vota o moţiune împotriva Guvernului", a spus Cîţu, la finalul şedinţei BEx al PNL.

Liderul liberalilor a refuzat să răspundă altor întrebări, afirmând de fiecare dată că decizia PNL este aceea de a rămâne deschis colaborării cu USR PLUS până la momentul în care această formaţiune va vota o moţiune de cenzură împotriva Executivului. AGERPRES

 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Zvon...