Cîţu: Suntem în procedură de remaniere; mergi în Parlament pentru votul miniştrilor, nu pentru votul întregului Guvern

Cîţu: Suntem în procedură de remaniere; mergi în Parlament pentru votul miniştrilor, nu pentru votul întregului Guvern

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că va cere Parlamentului un vot doar pentru validarea miniştrilor ce urmează să fie numiţi pe portofoliile care au aparţinut USR PLUS, nu un vot de încredere pentru întregul Cabinet.

"Eu voi respecta Constituţia şi suntem în procedură de remaniere. Constituţia sune foarte clar că mergi pentru votul miniştrilor, nu pentru votul întregului Guvern", a spus Cîţu înaintea şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, întrebat dacă ia în calcul să meargă în Parlament pentru un vot de încredere.

El a adăugat că, în cazul în care propunerile de miniştri pe care le va face vor pica la vot în Parlament, va face alte propuneri şi nu va demisiona din funcţia de premier. AGERPRES/(A - autor: Dana Piciu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…