Ciucă: Burduja are planul, are și tinerețea și curajul, are partea aceasta de spirit de sacrificiu

Ciucă: Burduja are planul, are și tinerețea și curajul, are partea aceasta de spirit de sacrificiu

Președintele PNL Nicolae Ciucă a transmis într-un videoclip publicat pe Facebook că este alături de Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, despre care a susținut că „are planul, curajul și spiritul de sacrificiu necesar competiției în care s-a înscris. 

Eu vă pot spune sigur că Sebastian Burduja are planul, are și tinerețea și curajul, are partea aceasta de spirit de sacrificiu, pentru că a intra în această competiție trebuie să sacrifici multe chestiuni care țin de aspectele personale și familiale”, atransmis șeful PNL într-un videoclip pe Facebook. 

„Împreună cu toți colegii de aici, noi suntem alături de Sebastian Burduja, avem șansa noastră, el are șansa lui, Bucureștiul are șansa de a vota schimbarea pentru un management cât mai performant la nivelul primăriei și sunt convins că va face un rezultat pe măsura efortului pe care îl va depune”, a mai adăugat Nicolae Ciucă

Sebastian Burduja și-a depus candidatura la Primăria București FOTO Facebook

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a intrat oficial în lupta cu Nicuşor Dan, Cristian Popescu Piedone şi Gabriela Firea venind pe o motocicletă la depunerea candidaturilor.

Sebastian Burduja și-a depus sâmbătă candidatura pentru postul de primar al Bucureștiului din partea PNL. El a venit la sediul biroului electoral pe motocicletă, și a fost așteptat de Nicolae Ciucă, președintele PNL.

„Este o cursă în patru și asta înseamnă frumusețea democrației. Am un plan pentru București”, a spus Burduja după ce și-a depus candidatura.

Sebastian Burduja a precizat că, începând de luni, va fi în concediu fără plată la Ministerul Energiei şi atribuţiile sale de ministru vor fi delegate secretarului general.

Contre între candidați 

Cei doi candidați ai partidelor de coaliție au început atacurile, în ciuda înțelegerii de neagresiune. 

Președintele PNL București, Sebastian Burduja, este de părere că Gabriela Firea nu reprezintă o alternativă pentru bucureșteni. De cealaltă parte, Gabriela Firea i-a spus că Burduja nu are decât un vot.

„Dacă aș fi considerat că există o alternativă în persoana dânsei, nu m-aș fi înscris în această cursă. De aceea sunt obligat și nu am stat pe margine, deși e o cursă dificilă, timpul e foarte scurt, au fost foarte multe ezitări, care au dezamăgit bucureștenii, nu trebuie să ascundem asta. Și vin și prezint această alternativă pentru că simt că e obligația de cetățean și om implicat în arena politică”, a spus Burduja.  


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

5 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene