Ciucă, despre accidentul în care au murit 4 români în Bulgaria: Am intervenit urgent. Un elicopter SMURD este deja în Bulgaria

Ciucă, despre accidentul în care au murit 4 români în Bulgaria: Am intervenit urgent. Un elicopter SMURD este deja în Bulgaria

„M-a întristat profund vestea că mai mulţi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa, iar alţii au fost răniţi în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria. Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanţe şi întreaga mea compasiune! La nivelul Guvernului am intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniţi şi a le asigura cea mai buna îngrijire medicală”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări de sâmbătă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Acesta a precizat că „un elicopter SMURD şi o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca se află deja în Bulgaria pentru a evalua şi planifica preluarea în România a celor răniţi” şi că alte elicoptere SMURD sunt în drum spre Bulgaria pentru a-i aduce pe români.

„Instituţiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetăţenilor săi, indiferent unde s-ar afla, si să le asigure o cât mai bună îngrijire. Le doresc sănătate multă românilor răniţi în tragicul accident si să se recupereze cât mai rapid!”, a completat prim-ministrul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...