Ciucă, despre arestarea fostului adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării: Toleranţă zero

Ciucă, despre arestarea fostului adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării: Toleranţă zero

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că are "toleranţă zero" faţă de persoanele din MApN care nu respectă legea, referindu-se la recentul caz al fostului director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, Iulian Cristian Gherghe .

"Din momentul în care directorul Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei a identificat această posibilă infracţiune, nu am tolerat absolut nimic, a fost o singură decizie - luaţi măsurile necesare, astfel încât să procedăm în conformitate", a spus Ciucă, la TVR 1.

Ministrul a adăugat că, în momentul în care acest lucru i s-a raportat, "decizia a fost direct la Parchet, motiv pentru care s-a făcut sesizarea la Parchetul Militar şi sunt în derulare procedurile în conformitate cu legea".

"Toleranţă absolut zero, cum toleranţă zero a fost şi faţă de ceea ce s-a întâmplat la Focşani", a adăugat ministrul, referindu-se la situaţia de la Spitalul Militar din Focşani, unde au fost vaccinate, potrivit lui, 153 de persoane care nu erau incluse în etapa a doua de vaccinare, care era în vigoare la acel moment.

Fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, Iulian Cristian Gherghe, a fost arestat, sâmbătă, pentru 30 de zile, fiind acuzat de delapidare, fals material, fals intelectual şi uz de fals. AGERPRES/(A, AS - autor: Oana Ghiţă, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...