Ciucă: Înțelepciunea vârstei a treia este de neegalat și esențială pentru bunul mers al oricărei societăți

Ciucă: Înțelepciunea vârstei a treia este de neegalat și esențială pentru bunul mers al oricărei societăți

Președintele Senatului susține că înțelepciunea persoanelor de vârsta a treia este esențială pentru bunul mers al oricărei societăți. Mesajul a fost transmis cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice.

Nicolae Ciucă, președintele PNL FOTO: Facebook

„Le urez mulți ani cu sănătate și le mulțumesc, astăzi și în fiecare zi, seniorilor pentru aportul lor la societatea de azi - la conservarea tradițiilor și a culturii noastre, la activitatea profesională timp de decenii, la munca neobosită și educația noilor generații. Înțelepciunea vârstei a treia este de neegalat și esențială pentru bunul mers al oricărei societăți. Să nu neglijăm, așadar, să veghem la binele părinților și bunicilor noștri și să le fim alături, îngrijindu-i cu blândețea și căldura pe care și noi am primit-o, în timp, din partea dumnealor”, a transmis Nicolae Ciucă, într-o postare pe Facebook.

Liderul PNL a punctat că partidul pe care îl conduce este cel care a făcut posibilă „creșterea veniturilor pensionarilor, în timpul a trei guvernări consecutive, redându-le drepturile și demnitatea în aceste vremuri dificile”.

„Știm că mai sunt multe de făcut, însă lucrăm continuu pentru acces la servicii publice de calitate și o infrastructură modernă. Inițiem proiecte din fonduri europene pentru creșterea generală a calității vieții. Pentru că suntem conștienți că o Românie dezvoltată e o Românie care își respectă și sprijină vârstnicii”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Totodată, președintele Senatului a precizat că celebrarea zilei internaționale a vârstnicilor reprezintă un bun prilej pentru „reafirmarea angajamentului nostru, al Partidului Național Liberal, de susținere și promovare a politicilor menite să sprijine seniorii României”.

„Celebrăm astăzi Ziua internațională a persoanelor vârstnice, un prilej pentru recunoștință și gânduri bune, de sănătate, liniște și putere, către generațiile care au clădit România modernă. Un bun prilej, totodată, pentru reafirmarea angajamentului nostru, al Partidului Național Liberal, de susținere și promovare a politicilor menite să sprijine seniorii României”, a transmis acesta pe Facebook.

Un mesaj cu ocazia zilei internaționale a vârstnicilor a fost transmis și de premierul României, Marcel Ciolacu .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?