Ciucă, întrebat dacă anul se va încheia cu toţi miniştrii în funcţie: Nu am un glob de cristal / De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile

Ciucă, întrebat dacă anul se va încheia cu toţi miniştrii în funcţie: Nu am un glob de cristal / De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile

„De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile”, a afirmat, joi, Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă la Sinaia, precizând că evaluarea se referă la miniştri şi secretarii de stat.

„Remanierea este un atribut al premierului şi ea va fi făcută în funcţie de rezultatele şi activitatea fiecărui ministru în parte”, a adăugat premierul.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Apărării, Ciucă a precizat că „trebuie să ne uită la ceea ce România a reuşit să obţină la Summitul de la Madrid”, MApN fiind „o componentă importantă în demersul politico-militar”.

„Până în acest moment există pentru fiecare dintre noi (...) evaluări care pot fi considerate ca pozitive, dar şi evaluări care pot fi considerate a fi negative. MApN este un rezultat foarte bun pentru noi”, a mai afirmat premierul. Întrebat dacă terminăm acest an cu toţi miniştrii în funcţie, Ciucă a declarat: „Am multe responsabilităţi şi instrumente la nivelul Guvernului, dar un glob de cristal nu am să pot să prezic ceea ce se întâmplă până la sfârşitul anului”.

Numele cele mai vehiculate pentru remaniere au fost Eduard Novak (susţinut de UDMR) şi Vasile Dîncu (PSD). De asemenea, social-democraţii au tot vehiculat iminenta înlocuire a lui Virgil Popescu (ministrul Energiei)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...