Civili găsiți carbonizați și în Kupiansk, în mașinile cu care fugeau de bombardamente

Civili găsiți carbonizați și în Kupiansk, în mașinile cu care fugeau de bombardamente

O coloană bombardată de vehicule civile a fost descoperită în raionul Kupiansk, din regiunea Harkov, a declarat șeful administrației militare regionale Harkov, Oleg Sinegubov, citat de Novaia Gazeta.Europa .

„Ocupanții au atacat civili care încercau să scape de bombardamente. Potrivit datelor preliminare, 20 de persoane au murit în mașini”, a scris oficialul.

Partea rusă nu a comentat încă informațiile despre bombardamente.

Cu o zi înainte, pe 30 septembrie, trupele ruse au lovit un convoi umanitar civil la ieșirea din regiunea Zaporojie. Bilanțul: cel puțin 30 de morți și a 118 răniți – toți civili.

Potrivit șefului administrației regionale, în clipa în care au fost atacați, „oamenii stăteau la coadă pentru a părăsi teritoriul ocupat temporar, pentru a-și ridica rudele și a aduce ajutor”.

Un reprezentant al forțelor de ocupație din regiunea Zaporojie, Vladimir Rogov, a declarat, în schimb, că bombardamentul fusese executat de Forțele Armate ale Ucrainei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Așa o fi?

3 Un oficial al Pentagonului relatează despre o întâlnire fascinantă de șapte minute cu un OZN gigantic și „strălucitor”

4 Ce se întâmplă în Crimeea? / Rusia a juns să apeleze la „Prometeu”

5 VIDEO Șefa de pluton de la Patriot are 25 de ani!