Civili găsiți carbonizați și în Kupiansk, în mașinile cu care fugeau de bombardamente

Civili găsiți carbonizați și în Kupiansk, în mașinile cu care fugeau de bombardamente

O coloană bombardată de vehicule civile a fost descoperită în raionul Kupiansk, din regiunea Harkov, a declarat șeful administrației militare regionale Harkov, Oleg Sinegubov, citat de Novaia Gazeta.Europa .

„Ocupanții au atacat civili care încercau să scape de bombardamente. Potrivit datelor preliminare, 20 de persoane au murit în mașini”, a scris oficialul.

Partea rusă nu a comentat încă informațiile despre bombardamente.

Cu o zi înainte, pe 30 septembrie, trupele ruse au lovit un convoi umanitar civil la ieșirea din regiunea Zaporojie. Bilanțul: cel puțin 30 de morți și a 118 răniți – toți civili.

Potrivit șefului administrației regionale, în clipa în care au fost atacați, „oamenii stăteau la coadă pentru a părăsi teritoriul ocupat temporar, pentru a-și ridica rudele și a aduce ajutor”.

Un reprezentant al forțelor de ocupație din regiunea Zaporojie, Vladimir Rogov, a declarat, în schimb, că bombardamentul fusese executat de Forțele Armate ale Ucrainei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...