CJSU Ilfov propune carantinarea localităţilor Chiajna şi Bragadiru; Prefect: Urmează ca şeful DSU să emită ordinul

CJSU Ilfov propune carantinarea localităţilor Chiajna şi Bragadiru; Prefect: Urmează ca şeful DSU să emită ordinul

omitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a propus carantinarea oraşului Bragadiru şi comunei Chiajna începând de vineri, de la ora 22,00, a declarat pentru AGERPRES prefectul judeţului Ilfov, Daniel Zamfir.

"Aseară a avut loc şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca urmare a propunerii înaintate de DSP Ilfov şi cu avizul INSP prin care am propus măsura carantinării zonale pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna. Noi am făcut propunerea ca de astăzi, la orele 22,00. Urmează ca şeful DSU să emită ordinul de carantinare zonală care va fi publicat în Monitorul Oficial", a precizat prefectul. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…