Clinton are un avans de 11 puncte asupra lui Trump în cursa pentru Casa Albă

Clinton are un avans de 11 puncte asupra lui Trump în cursa pentru Casa Albă

Hillary Clinton conduce cursa pentru Casa Albă cu un avans de 11 puncte asupra lui Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos, publicat vineri și care arată puține schimbări după ce ea a devenit nominalizarea prezumtivă democrată pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite.


Sondajul online, realizat de luni până vineri pe un eșantion de 1.276 respondenți, cu o marjă de eroare de 3,2 procente, arată că 46% din alegători probabil o vor susține pe Clinton, în timp ce 34,8% pe republicanul Trump. 19,2% din alegători nu sprijină niciun candidat. Partidele celor doi candidați țin convenții în iulie înaintea alegerilor din 8 noiembrie.

Avansul lui Clinton (68 de ani) era aproape la fel în urmă cu o săptămână, înainte ca ea să adune delegați suficienți pentru a obține învestitura la convenție și ca Trump (69 de ani) să atragă critici din partea liderilor ambelor partide după ce a pus la îndoială imparțialitatea unui judecător mexicano-american.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro