Clinton și Trump se duelează pe Twitter

Clinton și Trump se duelează pe Twitter

Aproape desemnata candidată a democraților la președinția SUA, Hillary Clinton, a lansat joi o petiție pe Twitter împotriva celui care va fi cel mai probabil contracandidatul ei, republicanul Donald Trump, pentru ca acesta să-și șteargă contul de pe rețeaua de socializare, relatează agenția EFE.

Prin tweet-ul 'Șterge-ți contul! ', Clinton a răspuns unui tweet în care Trump îl critica pe actualul lider de la Casa Albă, Barack Obama , pentru sprijinul pe care acesta din urmă îl acordă favoritei democraților la alegerile prezidențiale din noiembrie. 'În cele din urmă, Obama o sprijină pe necinstita Hillary. El vrea încă patru ani de Obama, dar nimeni nu îi mai dorește', a scris Trump pe Twitter.


Solicitarea lui Hillary Clinton a primit vineri și sprijinul senatoarei Elizabeth Warren, la rândul ei atacată pe Twitter de Donald Trump, care a calificat-o drept 'ridicolă' și 'Pocahontas' , termeni prin care a mai descris-o și cu alte ocazii.

'Nu, serios. Șterge-ți contul! ', i-a replicat aceasta, care a negat totodată că ar putea deveni vicepreședinte al SUA dacă Hillary Clinton va câștiga alegerile.


Dar într-un interviu acordat joi seară postului MSNBC, Elizabeth Warren a asigurat că este 'pregătită să intre în luptă' pentru 'a evita ca Donald Trump să se apropie câtuși de puțin de Casa Albă'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...