Clipul piesei ''Baby Shark'', primul conţinut video cu peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube

Clipul piesei ''Baby Shark'', primul conţinut video cu peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube

Clipul piesei "Baby Shark", un popular cântec pentru copii, a devenit primul conţinut video din lume care a depăşit 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, un record obţinut la mai puţin de două luni după ce a reuşit să detroneze videoclipul single-ului "Despacito", de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, în clasamentul celor mai vizualizate clipuri publicate pe această platformă digitală, relatează EFE.

"Baby Shark" , o piesă uşor de fredonat a cântăreţei americano-coreene Hope Segoine şi produsă de compania sud-coreeană Pinkfong, a fost lansată pe YouTube în data de 17 iunie 2016.

De atunci, a devenit unul dintre cele mai cunoscute cântece din lume şi a ajuns chiar în clasamentul muzical american Billboard Top100 în anul 2019.

"Suntem încântaţi să anunţăm că îndrăgitul nostru 'Baby Shark' a stabilit un nou record", a declarat joi consilierul delegat al Pinkfong, Min Seok Kim, într-un comunicat.

"A fost o călătorie considerabilă să vedem cum 'Baby Shark' a conectat oameni din întreaga lume", a adăugat el.

Pe 2 noiembrie 2020, clipul asiatic a depăşit cântecul "Despacito" al vedetelor portoricane Luis Fonsi şi Dadde Yankee, lansat pe YouTube la 12 ianuarie 2017 şi care devenise ulterior videoclipul cu cele mai multe vizualizări de la crearea platformei YouTube, cu 7.038 de miliarde de vizionări.

La începutul pandemiei de coronavirus, a fost înregistrată o versiune nouă a cântecului "Baby Shark" pentru a promova o bună igienă a mâinilor în rândul copiilor, fapt ce a impulsionat şi mai mult popularitatea acestei piese. AGERPRES


populare
astăzi

1 Adevărații șefi ai României, la ei e cheia...

2 O informație care dă de gândit...

3 VIDEO „Taci dracu' din gură, ești altă generație, nu vă suport” / Claudiu Bleonț și-a umilit fetița pe scenă

4 VIDEO Nicușor Dan a luat-o razna? Serie de gafe la dezbaterea de la TVR

5 Aceste lucruri se petrec în „curata” Germanie... La Amsterdam, unde abia poți respira pe anumite străzi din cauza „ierbii”, cum o fi?