Clotilde Armand a câștigat procesul cu Alin Vieru, fostul șef al Administrației Domeniului Public, Sectorul 1

Clotilde Armand a câștigat procesul cu Alin Vieru, fostul șef al Administrației Domeniului Public, Sectorul 1

Instanța a respins acțiunile intentate împotriva primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, de către Alin Vieru, fostul șef al Administrației Domeniului Public, scrie G4Media .

Informația a fost transmisă de Ionel Stoica, consilierul primarului Clotilde Armand. Acesta a relatat că Alin Vieru, „omul de bază al grupării Diamant, unul dintre artizanii principali ai operațiunii Panseluța”, va avea obligația să achite și cheltuielile de judecată.

Inormarea transmisă de Ionel Stoica:

Alin Vieru, omul de bază al grupării Diamant, unul dintre artizanii principali ai operațiunii Panseluța, a fost trimis în judecată, în urmă cu trei ani, pentru luare de mită- potrivit DNA ar fi cerut șpagă de la un afacerist un procent de 10% (în total 1.804.800 lei) din valoarea unui contract de prestări servicii încheiat cu ADP Sector 1. În dosarul lui mai sunt trimiși în judecată un fost consilier PNL, transferat în 2020 la PSD (da, USL trăiește la Sectorul 1!), și fosta șefă a Serviciului Juridic din ADP.

Conform rechizitoriului DNA, Alin Vieru i-a spus unui complice, în august 2017, că primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, „şefu’ mare”, i-ar fi cerut ca nici el şi nici subordonaţii să nu mai ia mită „o perioadă”. Dar postarea asta nu este despre dosarul de corupție, care trenează de trei ani pe rolul Tribunalului București -consilierul local PSD (ex-PNL, cum spuneam), Daniel Viorel Chirvasă, contestă mai multe probe, cere anularea lor, cazul are următorul termen pe 17 septembrie. Procesul și detalii despre situația cazului, pe portalul instanțelor- http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx…

Nemulțumit că Clotilde Armand a dezvăluit public neregulile din achizițiile publice și managementul defectuos de la ADP Sector 1, solicitându-i demisia, Alin Vieru a început hărțuirea în instanță, și a deschis, în civil, un proces în care-i cerea daune morale de 50.000 de euro și ștergerea a 11 postări pe Facebook.

Trei instanțe au respins ca neintemeiate cererile lui Alin Vieru (Judecătoria Sectorului 1- 30 octombrie 2018, Tribunalul București – 28 octombrie 2019 și Curtea de Apel București- 8 septembrie 2021). În plus, Alin Vieru trebuie să plătească cheltuieli de judecată:

“Respinge recursul ca nefondat. Obligă recurentul la 8.692,95 lei, cheltuieli de judecată în recurs către intimată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08.09.2021.” Decizia judecătorească definitivă, pe portalul instanțelor”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…