Clotilde Armand cere Parchetului general să ancheteze situația voturilor de la Sectorul 1

Clotilde Armand cere Parchetului general să ancheteze situația voturilor de la Sectorul 1

Clotilde Armand a anunțat că va cere astăzi Parchetului General să preia ancheta despre situația voturilor de la Sectorul 1, unde a fost deschis deja un dosar penal in rem în cazul individului prins cu peste o sută de procese-verbale asupra sa, scrie G4Media .

”Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ”voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.” Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Anterior, primarul Dan Tudorache a anunțat că a cerut Biroului Electoral Central renumărarea voturilor din Sectorul 1.

Polițiștii și procurorii au deschis marți un dosar penal in rem, adică doar pentru faptă, în cazul individului prins în Sectorul 1, cu peste o sută de procese-verbale asupra sa, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro. Acuzația este de falsificare prin orice mijloace a înscrisurilor de la birourile electorale și, potrivit legii, se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. Deocamdată nimeni nu a fost pus sub învinuire, conform surselor.

Biroul Electoral al Sectorului 1 și-a reluat activitatea la ora 9:00 în această dimineață în încercarea de a lămuri controversele legate de acuzațiile privind tentative de fraudare a votului.

Surse politice au explicat pentru G4Media.ro că mai trebuie lămurită situația de la o singură secție de votare, al cărei președinte este de negăsit, după ce a plecat acasă înainte de a preda Bicoului Electoral procesul verbal și tableta. În această situație au fost nu mai puțin de cinci secții de votare, dar în patru dintre ele situația a fost lămurită.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?