Clotilde Armand: E un moment în care se vor contura mai clar lucrurile în USR

Clotilde Armand: E un moment în care se vor contura mai clar lucrurile în USR

Clotilde Armand, membru al Biroului Național al USR, a precizat, miercuri seară, în contextul informațiilor privind o posibilă demisie a președintelui USR, Nicușor Dan, că este necesară o poziție oficială din partea partidului și a liderului său.

"Trebuie să așteptăm cu toții să se limpezească lucrurile și să aflăm ceva oficial din partea partidului și din partea lui Nicușor Dan. Este un moment în care se vor contura mai clar lucrurile în interiorul USR. Faptul că astăzi s-a votat ca partidul să se poziționeze împotriva redefinirii familiei în Constituție nu înseamnă că în acest partid nu sunt și creștini democrați sau conservatori care trebuie neglijați", a precizat ea pentru AGERPRES.

Președintele USR, Nicușor Dan, și-a anunțat intenția de a demisiona din funcție, miercuri seară, după ce membrii Biroului Național s-au pronunțat împotriva redefinirii familiei în Constituție, au declarat surse politice .

Ulterior, într-o postare pe Facebook, Nicușor Dan a precizat: "Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro