Clotilde Armand: Votul pentru USR este unul care va reveni cetățenilor

Clotilde Armand: Votul pentru USR este unul care va reveni cetățenilor

Vicepreședintele USR Clotilde Armand a afirmat marți, la Arad, că este foarte important ca cetățenii să meargă la urne la alegerile parlamentare din 11 decembrie, susținând totodată că ''nu este corect ca puterea să fie confiscată de o clasă politică''.

''Este foarte important să participăm, să recăpătăm puterea noastră de a participa la mersul lucrurilor în România. În mod normal, fiecare dintre noi, cetățenii, avem o putere de a hotărî, de a lua decizii pentru țara noastră. La ora actuală nimeni nu mai crede că are puterea aceasta. Credem că noi suntem cetățeni, dar de fapt nu avem nicio putere în țara noastră. Acesta este mesajul nostru al URS: avem o putere, vrem să o regăsim, să o recăpătăm. Nu este corect ca puterea să fie confiscată de o clasă politică'', a afirmat reprezentanta USR la un briefing de presă organizat la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu membri și simpatizanți ai partidului.

Ea a menționat că prin votul dat USR, formațiunea politică dorește să implice cetățenii în viața politică, economică și socială a țării.

''Noi suntem într-o democrație, vrem să avem puterea noastră de a hotărî lucrurile. Dar primul lucru este de a vota. Votul pentru USR este un vot care va reveni cetățenilor, pe care dorim să îi implicăm în viața politică, economică și socială a țării. Noi cei din USR vrem ca cetățenii să fie implicați, să spună ce vor să spună, că vor să se ia această decizie. Vrem să punem la punct niște metode de a consulta oamenii, pentru că este foarte important ca oamenii să simtă că au puterea'', a spus Clotilde Armand.

Conform acesteia, USR vrea ca românii să decidă asupra vieții lor.

''Este un mesaj democratic, care nu se oprește la vot, ci va merge mult mai departe. Vrem ca românii să decidă asupra vieții lor. Nu mai vrem o clasă politică ruptă de popor, care este acolo și își face afacerile ei și care nu cere la nimeni să se implice. Noi vrem ca oamenii să se implice. Știm că oamenii s-au dezobișnuit de acest lucru. Oamenii spun: OK, eu votez pentru cineva, iar el trebuie să facă totul. Nu este așa! Noi vrem ca fiecare dintre noi, exact așa cum este într-o familie, să aibă cuvântul lui de spus, decizia lui, pe care vrea să o ia. Dacă vrea ca țara să fie gestionată așa, este normal ca el să poată spune acest lucru. Asta vrem noi, o țară unde oamenii decid cum să fie soarta lor'', a precizat Clotilde Armand.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”