Clubul CFR Cluj, sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu deducerea a 4 puncte din clasamentul Ligii I

Clubul CFR Cluj, sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu deducerea a 4 puncte din clasamentul Ligii I

Clubul de fotbal CFR Cluj a fost sancționat cu deducerea a 4 puncte din clasamentul actual al Ligii I de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru încălcarea fair play-ului financiar. Gruparea ardeleană se află la a doua sancțiune de acest fel, ea începând campionatul actual cu—6 puncte pentru încălcarea anumitor prevederi din regulamentul de licențiere. De această dată, clubul CFR Cluj a fost penalizat cu 4 puncte pentru că până la 30 noiembrie 2015 nu a demonstrat achitarea datoriilor restante către alte cluburi și jucători/angajați existente la 30 septembrie 2015.

"Comisia admite în parte excepția tardivității invocate de FC CFR 1907 Cluj SA cu privire la termenul din 5 noiembrie 2015. Admite în parte sesizarea formulată de Administrația de Monitorizare din cadrul Federației Române de Fotbal privind încălcarea de către CFR Cluj a prevederilor art. 54.3. si 55.3. din RNLCFF și dispune sancționarea Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA cu deducerea a 4 puncte din clasamentul sezonului aflat in desfășurare", se menționează în soluția Comisiei de Disciplină publicată, marți, pe site-ul oficial al FRF.

Decizia Comisiei de Disciplină nu este definitivă, gruparea clujeană având drept de recurs în termen de două zile de la comunicare.

În momentul de față, după deducerea celor șase puncte cu care a fost sancționată la începutul sezonului, echipa CFR Cluj ocupă poziția a 9-a în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte după 25 de partide disputate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...