Clubul Dinamo - Patrick Ekeng a plecat într-o lume mai bună, cu Cătălin Hîldan

Clubul Dinamo - Patrick Ekeng a plecat într-o lume mai bună, cu Cătălin Hîldan

Clubul de fotbal Dinamo București anunță pe pagina sa de Facebook decesul mijlocașului său camerunez Patrick Ekeng, care a ''plecat într-o lume mai bună'', unde este alături de alte glorii ale grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, precum Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache sau Michael Klein.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit

''Dinamo l-a pierdut în această seară, pentru totdeauna, pe fotbalistul Patrick Claude Ekeng Ekeng. Introdus în teren în minutul 62 al meciului Dinamo — Viitorul, mijlocașul camerunez s-a prăbușit pe gazon câteva minute mai târziu și a plecat, în tricoul alb-roșu, într-o lume mai bună, cu Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache, frații Ion și Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein, Nelu Stănescu și alți mari fotbaliști care au scris istoria clubului nostru. În numele tuturor dinamoviștilor, clubul din Ștefan cel Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!'' , se arată în mesajul clubului.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța (3-3).

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme (min. 63).

Ekeng venise în ianuarie la Dinamo și avea 10 partide jucate în campionat înaintea meciului de vineri seara.

În urmă cu 16 ani, Cătălin Hîldan, căpitanul lui Dinamo, deceda pe teren la vârsta de 24 de ani, în timpul unui meci amical desfășurat la Oltenița.

AGERPRES (AS — editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”