Clubul Dinamo - Patrick Ekeng a plecat într-o lume mai bună, cu Cătălin Hîldan

Clubul Dinamo - Patrick Ekeng a plecat într-o lume mai bună, cu Cătălin Hîldan

Clubul de fotbal Dinamo București anunță pe pagina sa de Facebook decesul mijlocașului său camerunez Patrick Ekeng, care a ''plecat într-o lume mai bună'', unde este alături de alte glorii ale grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, precum Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache sau Michael Klein.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit

''Dinamo l-a pierdut în această seară, pentru totdeauna, pe fotbalistul Patrick Claude Ekeng Ekeng. Introdus în teren în minutul 62 al meciului Dinamo — Viitorul, mijlocașul camerunez s-a prăbușit pe gazon câteva minute mai târziu și a plecat, în tricoul alb-roșu, într-o lume mai bună, cu Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache, frații Ion și Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein, Nelu Stănescu și alți mari fotbaliști care au scris istoria clubului nostru. În numele tuturor dinamoviștilor, clubul din Ștefan cel Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!'', se arată în mesajul clubului.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța (3-3).

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme (min. 63).

Ekeng venise în ianuarie la Dinamo și avea 10 partide jucate în campionat înaintea meciului de vineri seara.

În urmă cu 16 ani, Cătălin Hîldan, căpitanul lui Dinamo, deceda pe teren la vârsta de 24 de ani, în timpul unui meci amical desfășurat la Oltenița.

AGERPRES (AS — editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție