Cluj: Acțiune caritabilă pentru tratarea fostului rugby-ist Petre Mitu

Cluj: Acțiune caritabilă pentru tratarea fostului rugby-ist Petre Mitu

Mai mulți sportivi clujeni, în special jucători de rugby, și-au prezentat duminică inițiativa prin care doresc să adune fonduri pentru sprijinirea lui Petre Mitu, fost component al Naționalei de rugby a României, care are nevoie de tratament în SUA, după ce, la 37 de ani, în 2014, a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică.

Rugby-iștii clujeni au realizat un calendar cu imaginile lor, care a fost pus în vânzare, banii rezultați urmând a fi folosiți pentru tratamentul de care are nevoie Petre Mitu.

La prezentarea de duminică au participat, printre alții, rugby-iștii și foștii rugby-iști Cristian Săuan, Petre Motrescu, Ioan Bucan, Ștefan Ciuntu și Ioan Teodorescu, precum și fostul baschetbalist Bruno Roschnafsky, boxerul Ionuț Iancu, handbalistul Mihai Tritean și fotbalistul Marius Popescu.

Pe lângă cumpărarea de calendare cu rugby-iștii clujeni, cei care vor să-l ajute pe Petre Mitu pot depune și bani într-un cont deschis la CEC Bank.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...