Cluj: Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri

Cluj: Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi apoi arestaţi sub bănuiala de trafic de droguri, în urma a cinci percheziţii domiciliare.

"Doi bărbaţi, bănuiţi de trafic de droguri, au fost reţinuţi, în urma a 5 percheziţii derulate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj. La data de 26 septembrie, a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au efectuat 5 percheziţii domiciliare în municipiul Dej, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme, 400 de grame de muguri de cannabis. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop şi suma de 2.000 de lei", se arată într-un comunicat trimis, luni, de IPJ Cluj.

Bărbaţii, de 19 şi 52 de ani, au fost reţinuţi 24 de ore, iar Tribunalul Cluj a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES / (AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...