Cluj: Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri

Cluj: Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi apoi arestaţi sub bănuiala de trafic de droguri, în urma a cinci percheziţii domiciliare.

"Doi bărbaţi, bănuiţi de trafic de droguri, au fost reţinuţi, în urma a 5 percheziţii derulate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj. La data de 26 septembrie, a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au efectuat 5 percheziţii domiciliare în municipiul Dej, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme, 400 de grame de muguri de cannabis. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop şi suma de 2.000 de lei", se arată într-un comunicat trimis, luni, de IPJ Cluj.

Bărbaţii, de 19 şi 52 de ani, au fost reţinuţi 24 de ore, iar Tribunalul Cluj a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES / (AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public