Cluj: O persoană a fost rănită după ce un tren de persoane a lovit un autocamion la Jucu (FOTO)

Cluj: O persoană a fost rănită după ce un tren de persoane a lovit un autocamion la Jucu (FOTO)

Traficul feroviar a fost reluat pe un fir în zona localității clujene Jucu, după accidentul în care au tren de persoane a lovit un autocamion.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 10,55, în județul Cluj a fost redeschis firul unu pe secția de cale ferată 401 Apahida — Dej, în zona Jucu. Circulația feroviară a fost întreruptă din cauza unui accident", informează, printr-un comunicat, IGPR.

În comunicat se mai arată că, urmare a accidentului, circulația rutieră încă se desfășoară îngreunat pe DN1C Apahida — Dej, la kilometrul 17, deoarece conducătorii auto nu mai pot vira pe drumul către Jucu de Mijloc.

Un tren de persoane a lovit, miercuri, o autobasculantă care traversa calea ferată fără ca șoferul să se asigure, în zona localității clujene Jucu, iar în urma accidentului a rezultat un rănit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, pentru AGERPRES, că în urma accidentului o persoană a fost rănită și a fost transportată la spital.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a declarat, pentru AGERPRES, că persoana rănită este șoferul autocamionului.

"Un conducător auto de 35 de ani cu o autobasculantă venea pe un drum comunal dinspre Jucu înspre DN 1C, iar la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar prin indicatoare, a fost surprins în traversare de trenul interregio Satu Mare — București. În urma coliziunii, conducătorul auto a fost rănit și a fost transportat la spital", a spus Daniel Boie.

AGERPRES / (A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …