Cluj: O profesoară a făcut plângere la poliţie după ce a primit acasă mai multe colete cu obiecte sexuale

Cluj: O profesoară a făcut plângere la poliţie după ce a primit acasă mai multe colete cu obiecte sexuale

O profesoară care predă în cadrul unui liceu din Câmpia Turzii a depus la poliţie o plângere potrivit căreia de mai mult timp primeşte prin poştă colete cu diverse obiecte cu conotaţie sexuală, comandate prin internet.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, plângerea a fost depusă pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire, iar în acest caz se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, a precizat că profesoara a menţionat în plângere că acest tip de colete i-au fost livrate la domiciliu în repetate rânduri.

De asemenea, o anchetă a fost demarată şi la liceul unde cadrul didactic predă limba română.

Potrivit inspectorului şcolar general, Valentin Cuibus, nu este exclusă varianta ca aceste colete să îi fie trimise profesoarei de către elevi de liceu, dar în prezent este aşteptată finalizarea anchetelor aflate în curs de derulare. AGERPRES/(A - autor: Elena Stanciu, editor: Antonia Niţă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: Inspectoratul de Politie Judetean Cluj / Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

3 Foarte interesante amănunte!

4 Andreea Tonciu și-a luat mașină de 200.000 de euro: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”

5 Grangurul PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA, după ce a fost săltat și dus la audieri, duminică seară, într-un dosar de corupție