Cluj: Patru persoane rănite și șapte vehicule avariate într-un accident rutier

Patru persoane au fost rănite și șapte autovehicule au fost avariate într-un accident rutier petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Conform primelor informații, transmis sâmbătă către AGERPRES printr-un comunicat de presă, un tânăr, de 24 de ani, din Baia Mare, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

Cei doi șoferi conduceau la momentul accidentului pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu înspre Piața Avram Iancu.

Potrivit polițiștilor, accidentul la survenit pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed și nepăstrării distanței corespunzătoare în mers.

După coliziunea celor două vehicule, autoturismele au fost proiectate în alte 5 autovehicule, 3 dintre acestea fiind parcate pe partea dreaptă a drumului, iar alte două pe partea stângă.

Ca urmare a accidentului, au fost loviți stâlpi IREC și un hidrant.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto. De asemenea, două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pasagere în autoturismul condus de tânărul din Cluj-Napoca, au fost rănite.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

AGERPRES / (AS — autor: Elena Stanciu, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!