Cluj: Persoane necunoscute au furat bani dintr-un fişet de la Teatrul Maghiar

Cluj: Persoane necunoscute au furat bani dintr-un fişet de la Teatrul Maghiar

Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, în cursul nopţii de duminică spre luni, în clădirea Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca, de unde au furat bani, dintr-un fişet metalic.

"La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 06.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizată pătrunderea unor persoane într-o clădire destinată spectacolelor culturale din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, alături de poliţişti criminalişti, iar din verificările preliminare efectuate la faţa locului a reieşit faptul că în intervalul orar 02.30 - 03.00, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în interiorul clădirii, fiind sustrasă o sumă de bani dintr-un fişet metalic", se arată într-o informare trimisă luni de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, au fost demarate cercetări pentru a se stabili valoarea prejudiciului, existenţa altor bunuri sustrase, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 București, duminică seara...

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor