Cluj: Piloţii au ieşit singuri din elicopterul prăbuşit la Turda

Cluj: Piloţii au ieşit singuri din elicopterul prăbuşit la Turda

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că piloţii aparatului de zbor au ieşit singuri din elicopterul prăbuşit la Turda.

"Elicopterul este prăbuşit pe timpul unor activităţi agricole, respectiv irigat. Noi am intervenit acolo cu o autospecială de stingere şi descarcerare, o ambulanţă SMURD pentru victime multiple şi un echipaj SAJ, dar piloţii au ieşit singuri din elicopter, nu prezintă probleme medicale; ei sunt evaluaţi de către medici", a spus Andrei Biriş.

Potrivit acestuia, totuşi, unul dintre cei doi ocupanţi ai elicopterului a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare, cu menţiunea că bărbatul este conştient şi prezintă leziuni care nu îi pun viaţa în pericol.

Un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activităţi agricole, s-a prăbuşit în zona unui deal de pe raza municipiului Turda, Cluj, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, menţionând că la bordul aeronavei se aflau două persoane care, în prezent, sunt evaluate de un echipaj medical. AGERPRES/(A, AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...