Cluj: Protest al angajaților Penitenciarului Gherla, care cer demisia ministrului Justiției și a Guvernului Cioloș

Cluj: Protest al angajaților Penitenciarului Gherla, care cer demisia ministrului Justiției și a Guvernului Cioloș

Peste 100 de angajați ai Penitenciarului Gherla protestează, luni, față de condițiile de muncă pe care le au și față de nivelul de salarizare, cerând, totodată, demisia ministrului Justiției, Raluca Prună, precum și demisia Guvernului Cioloș.

Protestul era programat să înceapă la ora 11,00, dar angajații nemulțumiți au ieșit în stradă, în fața penitenciarului, cu circa o oră mai devreme.

Ei au cerut demisia ministrului Raluca Prună și au scandat, printre altele, 'Jos, jos, jos, ministru mincinos' și 'Rușine, rușine, rușine să vă fie'. De asemenea, ei au purtat pancarte inscripționate, printre altele, cu mesajele 'Muncim pe datorie, rușine să vă fie', 'Prună nu mai sta, demisia' și 'CIOLOȘ NU JUBILA; NE VOM DA LA PRUNA TA'.

De asemenea, protestatarii au scandat 'Jos, jos, jos, guvern mincinos'.

Ministrul Raluca Prună și ambasadorul Norvegiei la București, Tove Bruvik Westberg, sunt așteptate să viziteze, de la ora 11,30, la Penitenciarul Gherla, Centrul Terapeutic pentru Femei.

AGERPRES / (A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!