Cluj: Protest al angajaților Penitenciarului Gherla, care cer demisia ministrului Justiției și a Guvernului Cioloș

Cluj: Protest al angajaților Penitenciarului Gherla, care cer demisia ministrului Justiției și a Guvernului Cioloș

Peste 100 de angajați ai Penitenciarului Gherla protestează, luni, față de condițiile de muncă pe care le au și față de nivelul de salarizare, cerând, totodată, demisia ministrului Justiției, Raluca Prună, precum și demisia Guvernului Cioloș.

Protestul era programat să înceapă la ora 11,00, dar angajații nemulțumiți au ieșit în stradă, în fața penitenciarului, cu circa o oră mai devreme.

Ei au cerut demisia ministrului Raluca Prună și au scandat, printre altele, 'Jos, jos, jos, ministru mincinos' și 'Rușine, rușine, rușine să vă fie'. De asemenea, ei au purtat pancarte inscripționate, printre altele, cu mesajele 'Muncim pe datorie, rușine să vă fie', 'Prună nu mai sta, demisia' și 'CIOLOȘ NU JUBILA; NE VOM DA LA PRUNA TA'.

De asemenea, protestatarii au scandat 'Jos, jos, jos, guvern mincinos'.

Ministrul Raluca Prună și ambasadorul Norvegiei la București, Tove Bruvik Westberg, sunt așteptate să viziteze, de la ora 11,30, la Penitenciarul Gherla, Centrul Terapeutic pentru Femei.

AGERPRES / (A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...