Cluj: Sute de oameni aglomeraţi pe aeroport; prefectul a trimis jandarmi să-i disperseze

Cluj: Sute de oameni aglomeraţi pe aeroport; prefectul a trimis jandarmi să-i disperseze

Sute de oameni care pleacă în Germania la muncă s-au îmbulzit, joi, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, iar prefectul Mircea Abrudean a trimis jandarmi care să-i disperseze, pentru respectarea distanţei sociale necesare din cauza coronavirusului.

"Cursele sunt organizate de un operator privat, care a gestionat prost situaţia. I-a adus pe oameni grămadă, în condiţiile în care zborurile charter sunt programate să plece de la 13 la 21 aproximativ. Intră controlat în aerogară, problema e în exterior. Am trimis jandarmi şi forţe ale poliţiei pentru a-i dispersa", a spus prefectul Mircea Abrudean.

El a mai spus că operatorul privat vinovat de situaţia creată va fi anchetat.

"Oamenii au venit în autocare împreună, în avion vor merge tot împreună. Organizarea aparţine unui operator privat, repet, care va fi anchetat pentru modul în care a gestionat acest lucru. Încercăm să luăm măsurile care se pot lua în acest moment", a mai spus prefectul de Cluj. AGERPRES / (AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...