Cluj: Tom Jones a primit în dar un tricolor de Ziua Drapelului

Cluj: Tom Jones a primit în dar un tricolor de Ziua Drapelului

Mii de spectatori au cântat şi au dansat, miercuri seară, la concertul susţinut, pentru prima dată la Cluj, de artistul britanic Tom Jones, iar în timpul spectacolului acesta a primit un tricolor, de Ziua Drapelului.

Tom Jones a întrebat dacă poate să păstreze steagul, a mulţumit pentru el şi pentru atmosferă şi a spus că aşteaptă să fie sunat ca să se întoarcă la Cluj.

Tom Jones şi fanii săi au cântat, printre altele, "Sex Bomb", "Delilah", "It's Not Unusual", "Kiss", "I'll Never Fall in Love Again", "If I Only Knew", dar şi compoziţii de pe ultimele albume: "Long Lost Suitcase", "Spirit in the Room" şi "Praise & Blame".

"Cu o cariera muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones a câştigat admiraţia criticilor atât pentru show-urile live desăvârşite, cât şi pentru cele peste 40 de albume înregistrate. (...) De-a lungul carierei, Tom Jones a câştigat numeroase distincţii muzicale: premiul pentru cel mai bun artist, a fost numit Bărbatul Anului de Revista GQ şi în anul 2006 a fost învestit la rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant. Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat de-a lungul deceniilor multe genuri muzicale şi care se bucură de popularitate şi apreciere atât din partea publicului matur, cât şi din partea celui tânăr", se arată într-o informare a organizatorilor. AGERPRES/(A, AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Oana Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...