Cluj: Un parașutist a murit după ce a căzut liber de la 3.000 de metri

Cluj: Un parașutist a murit după ce a căzut liber de la 3.000 de metri

Un parașutist sportiv a murit, sâmbătă, după ce a sărit din avion în timpul unui exercițiu și nu i s-a deschis parașuta.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că acesta ar fi sărit dintr-un avion de la peste 3.000 de metri altitudine.

"Am fost sesizați că un parașutist ar fi căzut, undeva pe raza localității Luncani, și a murit la impact. Tânărul are 27 de ani și e din Cluj-Napoca. E un parașutist amator. În urma cercetărilor, vom stabili cum s-a produs accidentul", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

La rândul său, șeful Ambulanței Cluj, Horia Simu, a declarat, pentru AGERPRES, că moartea parașutistului a survenit instantaneu la impactul cu solul, după ce, se pare, acestuia nu i s-a deschis parașuta.

AGERPRES/(A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Claudia Stănescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale