Clujul asistă la dezintegrarea clubului CFR: președintele Balaj a demisionat cu un mesaj tăios

Clujul asistă la dezintegrarea clubului CFR: președintele Balaj a demisionat cu un mesaj tăios

CFR Cluj a pornit, în actuala stagiune, cu obiectivul declarat de a câștiga campionatul, dar acum, când sezonul se apropie de final, echipa a intrat în colaps. Culisele acestei prăbușiri au fost oferite de Adevărul aici. Pe scurt, vorbim despre decontul unui management falimentar la care a contribuit din plin un patron, Neluțu Varga, care a ales să se păcălească singur.

Cristi Balaj

După ce antrenorul Adrian Mutu (45 de ani) a refuzat să mai facă parte din acest haos, calea plecării a fost aleasă și de președintele Cristi Balaj (52 de ani). Miercuri, acesta și-a anunțat demisia printr-un mesaj pe Facebook în care a trimis „săgeți“ și în direcția șefului său, spunând că nu toate reproșurile ar trebui să meargă spre antrenor.

Această „ruptură“ Balaj – Varga devine și mai evidentă, când vedem că, potrivit Orange Sport, președintele ar fi fost, de fapt, concediat! Mesajul său de adio, în care a scris că demisionează, a fost gândit tocmai pentru a ascunde faptul că a fost dat afară!

Ce a scris Cristi Balaj pe Facebook?

*Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

*Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

*În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică.

*Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani.

Cupa României, tabloul sferturilor

Marți

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0

Ieri

FC U Craiova 1948 – Voluntari 0-0 (2-4 după executarea loviturilor de departajare)

Universitatea Cluj – Hermannstadt 1-0

Astăzi

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 19.30

Semifinale, 17 aprilie

Corvinul Hunedoara – Voluntari

Universitatea Craiova / Oțelul – Universitatea Cluj

Play-off, etapa a 2-a

Vineri

Sepsi – CFR Cluj 1-1

Sâmbătă

Universitatea Craiova – Rapid 2-1

Duminică

Farul – FCSB 0-1

Clasament

1. FCSB 38 de puncte

2. Universitatea Craiova 31p*

3. CFR Cluj 28p*

4. Rapid 28p*

5. Farul Constanța 25p*

6. Sepsi 23p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene