CM 2018: "A fost un meci mare", a declarat Deschamps după victoria cu Argentina

CM 2018: "A fost un meci mare", a declarat Deschamps după victoria cu Argentina

"A fost un meci mare", a declarat selecţionerul naţionalei Franţei, Didier Deschamps, după victoria cu Argentina (4-3) din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018 , relatează AFP.

"A fost un mare afiş, a fost un meci mare. Au existat greşeli, inevitabil. Noi am fost într-o situaţie proastă când eram conduşi cu 2-1, dar am ştiut să facem ce trebuia. Am fi putut să ne facem mai uşor finalul de meci. Au fost emoţii. Sunt foarte bucuros pentru jucători că au obţinut această calificare în sferturi", a spus Deschamps.

Întrebat ce simte, tehnicianul a răspuns: "Fericire. Cm le-am spus înainte de meci, sunt luni de zile de când se gândesc la asta, sunt săptămâni de când ne pregătim, ca să avem astfel de meciuri. Trebuia să răspundem şi am răspuns bine. Critici vor fi întotdeauna. Există un adevăr al terenului."

"Chiar dacă noi am comis şi greşeli, i-am făcut pe argentinieni să sufere mult", a spus Deschamps, care-i antrenează pe "les Bleus" din 2012.

Deschamps a devenit selecţionerul cu cele mai multe meciuri pe banca echipei Franţei, cu 80 de partide, depăşind recordul lui Raymond Domenech.

Franţa s-a impus la capătul unui meci spectaculos, cu răsturnări de scor, prin golurile marcate de Antoine Griezmann (13 - penalty), Benjamin Pavard (57) şi Kylian Mbappe (64, 68), în timp ce pentru vicecampioana mondială au înscris Angel Di Maria (41), Gabriel Mercado (48) şi Sergio Aguero (90+3) .
AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 De citit...

5 Soldații ruși din Ucraina, forțați să se violeze între ei, legați de copaci sau înfometați