CNAIR a desemnat compania care va actualiza studiul de fezabilitate al autostrăzii Târgu-Neamţ - Iaşi - Ungheni

CNAIR a desemnat compania care va actualiza studiul de fezabilitate al autostrăzii Târgu-Neamţ - Iaşi - Ungheni

Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Târgu-Neamţ - Iaşi - Ungheni va fi actualizat de S.C. Consitrans SRL, într-un contract în valoare de aproximativ 58,9 milioane de lei, fără TVA, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Procesul de evaluare a ofertelor primite pentru acest contract a avut loc vineri, 19 martie, iar câştigătorul a obţinut 96 de puncte, din care 40 de puncte pentru componenta financiară şi 56 de puncte pentru componenta tehnică.

Potrivit sursei citate, durata de realizare a serviciilor de proiectare este după cum urmează: 12 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, cinci luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi obţinerea Autorizaţiei de Construire, respectiv cinci luni pentru realizarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE).

CNAIR precizează că, în perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestaţiilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2016, precum şi după soluţionarea eventualelor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, ofertantul câştigător va fi invitat să semneze contractul, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro