CNAIR a închis circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, între Cernavodă şi Constanţa

CNAIR a închis circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, între Cernavodă şi Constanţa

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a închis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă cuprins între Cernavodă şi Constanţa, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR remis, luni, AGERPRES.

Conform companiei, se va circula deviat pe DN 22C, între Cernavodă şi Murfatlar, şi pe DN 3, între Murfatlar şi Constanţa.

"Poliţia rutieră, împreună cu utilajele CNAIR, va asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat. Având în vedere că, începând cu ora 7:00, a intrat în vigoare Codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite şi vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate judeţe de condiţiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea şi municipiul Bucureşti", menţionează sursa citată.

Reprezentanţii CNAIR susţin că acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

"Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", se arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...