CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea a 3 noduri rutiere pe autostrăzile A1, A2, A3

CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea a 3 noduri rutiere pe autostrăzile A1, A2, A3

Compania Search Corporation SRL va realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru construcţia a 3 noduri rutiere pe Autostrăzile A1, A2, A3, într-un contract în valoare de 1,37 milioane de lei, fără TVA, finanţat din fonduri europene nerambursabile, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat joi contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie privind realizarea a 3 noduri rutiere pe Autostrăzile A1, A2, A3 cu Search Corporation SRL. Valoarea contractului este de 1.367.790,97 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind din Fonduri Europene Nerambursabile. Durata contractului este de 10 luni de la data de începere", se arată într-un comunicat al CNAIR remis joi AGERPRES.

 

Obiectul contractului de servicii constă în elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Nod Rutier Autostrada A1 (km 73+100) - DJ 702F (Ioneşti), Nod Rutier Autostrada A2 (km 90+100) - DJ 306 şi DN3A (Dragoş Vodă) şi Nod Rutier Autostrada A3 km (36+700) - DJ 101C la Gruiu (Sector Bucureşti - Ploieşti). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

3 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

4 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!

5 Iordache a fost președintele AGVPS! / Ale dracului lighioane sunt pesediștii, țin sub control tot ce mișcă în ța…