CNAIR: Circulaţia pe A1, Calea 1 (Sibiu - Sebeş) se deschide sâmbătă; de luni se închide Calea 2

CNAIR: Circulaţia pe A1, Calea 1 (Sibiu - Sebeş) se deschide sâmbătă; de luni se închide Calea 2

Lucrările pentru înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Viaductul Aciliu continuă pe Calea 2, Sebeş - Sibiu, iar sâmbătă se va deschide circulaţia pe Calea 1, informează vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform sursei citate, după ce se va deschide sâmbătă, 14 mai, circulaţia pe A1, Calea 1 (Sibiu - Sebeş), de luni, 16 mai, se va închide Calea 2 (Sebeş - Sibiu), între nodul rutier Cunţa şi Sălişte, pentru a permite continuarea lucrărilor de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Viaductul Aciliu.

Potrivit CNAIR, finalizarea lucrărilor este estimată pentru data de 4 iunie 2022.

"Traficul, în această etapă a lucrărilor, va fi deviat pe următoarea variantă de ocolire: Nod rutier Cunţa - DJ 1061 intersecţie cu DN 1, km. 351+250 - DN 1 (Miercurea Sibiului - Apoldu de Sus - Sălişte) - DN 1 km. 330+490 intersecţie cu DC 67 - Nod rutier Sălişte -Al", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii CNAIR menţionează că perioada de execuţie estimată a lucrărilor (16 mai - 4 iunie) la Viaductul Aciliu poate varia în funcţie de condiţiile atmosferice. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...