CNAIR: Nu există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile

CNAIR: Nu există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat vineri că nu există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile iar la nivelul direcțiilor regionale de drumuri și poduri se acționează preventiv prin răspândirea de material antiderapant.

"Precizăm că la nivelul tuturor direcțiilor regionale de drumuri și poduri ale CNAIR se acționează preventiv prin răspândirea de material antiderapant. Până la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile", se arată în comunicatul CNAIR, remis AGERPRES.

Compania de drumuri recomandă șoferilor să își echipeze mașinile cu cauciucuri de iarnă și echipament specific de intervenție, în cazul unor evenimente nedorite, să reducă viteza până la evitarea oricărui risc, să mărească distanța de mers și să folosească în mod corespunzător luminile, se arată în comunicat.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare Cod galben de ninsori viscolite în 3 județe , valabilă de vineri dimineață până sâmbătă dimineața. Județele vizate de atenționare sunt Constanța, Ialomița și Călărași.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria