CNAIR: Nu există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile

CNAIR: Nu există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat vineri că nu există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile iar la nivelul direcțiilor regionale de drumuri și poduri se acționează preventiv prin răspândirea de material antiderapant.

"Precizăm că la nivelul tuturor direcțiilor regionale de drumuri și poduri ale CNAIR se acționează preventiv prin răspândirea de material antiderapant. Până la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile", se arată în comunicatul CNAIR, remis AGERPRES.

Compania de drumuri recomandă șoferilor să își echipeze mașinile cu cauciucuri de iarnă și echipament specific de intervenție, în cazul unor evenimente nedorite, să reducă viteza până la evitarea oricărui risc, să mărească distanța de mers și să folosească în mod corespunzător luminile, se arată în comunicat.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare Cod galben de ninsori viscolite în 3 județe, valabilă de vineri dimineață până sâmbătă dimineața. Județele vizate de atenționare sunt Constanța, Ialomița și Călărași.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat