CNAIR: Nu sunt drumuri închise din cauza condiţiilor meteo, miercuri seara

CNAIR: Nu sunt drumuri închise din cauza condiţiilor meteo, miercuri seara

Drumarii au răspândit miercuri aproximativ 6618 tone material antiderapant iar în prezent nu sunt sectoare de drum naţional sau autostradă închise din cauza condiţiilor meteorologice, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", precizează sursa citată.

O informare meteo vizând răcirea accentuată a vremii va intra în vigoare miercuri seara la ora 20:00. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până pe 30 noimbrie la ora 10:00, în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45...55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopţii de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).

Vremea va deveni deosebit de rece în toată ţara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul şi centrul ţării. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”