CNAIR: Restricție de circulație pe un segment din A1 Orăștie - Sibiu; traficul se desfășoară pe o singură bandă

CNAIR: Restricție de circulație pe un segment din A1 Orăștie - Sibiu; traficul se desfășoară pe o singură bandă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a instituit miercuri o restricție de circulație pe un segment al Autostrăzii Orăștie - Sibiu, la km 286+400, în urma apariției fenomenului de tasare în zona respectivă, a anunțat compania într-un comunicat remis AGERPRES.

"Referitor la restricția de circulație instituită miercuri, pe A1, Orăștie — Sibiu, la km 286+400, Calea 2, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România precizează că traficul rutier se desfășoară în condiții de siguranță maximă pentru participanți pe banda 1. Restricția a fost instituită ca urmare a apariției fenomenului de tasare în zona respectivă", se arată în document.

Potrivit sursei citate, reprezentanții din teritoriu ai CNAIR vor acționa pentru remedierea tasării în următoarele zile, folosind mixtura la cald, astfel încât restricția să fie ridicată și traficul să nu mai fie afectat.

Conform CNAIR, personalul tehnic monitorizează în permanență toate punctele sensibile aferente Lotului 3 al A1, privind evoluția degradărilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 A murit una dintre cele mai frumoase femei ale României, la doar 49 de ani

3 CAZ RAR / Curtea de Apel Cluj dispune confiscarea a aproape 2,7 milioane de lei, reprezentând avere nejustifica…

4 Citiți și voi ce spune omul ăsta!

5 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România