CNAIR: Restricție de circulație pe un segment din A1 Orăștie - Sibiu; traficul se desfășoară pe o singură bandă

CNAIR: Restricție de circulație pe un segment din A1 Orăștie - Sibiu; traficul se desfășoară pe o singură bandă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a instituit miercuri o restricție de circulație pe un segment al Autostrăzii Orăștie - Sibiu, la km 286+400, în urma apariției fenomenului de tasare în zona respectivă, a anunțat compania într-un comunicat remis AGERPRES.

"Referitor la restricția de circulație instituită miercuri, pe A1, Orăștie — Sibiu, la km 286+400, Calea 2, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România precizează că traficul rutier se desfășoară în condiții de siguranță maximă pentru participanți pe banda 1. Restricția a fost instituită ca urmare a apariției fenomenului de tasare în zona respectivă", se arată în document.

Potrivit sursei citate, reprezentanții din teritoriu ai CNAIR vor acționa pentru remedierea tasării în următoarele zile, folosind mixtura la cald, astfel încât restricția să fie ridicată și traficul să nu mai fie afectat.

Conform CNAIR, personalul tehnic monitorizează în permanență toate punctele sensibile aferente Lotului 3 al A1, privind evoluția degradărilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA