CNAS a cumpărat servicii de mentenanță pentru sistemul informatic al cardului de sănătate

CNAS a cumpărat servicii de mentenanță pentru sistemul informatic al cardului de sănătate

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a cumpărat servicii de help-desk, mentenanță și suport tehnic pentru sistemul informatic al cardului electronic de asigurări de sănătate, se arată într-un anunț publicat vineri în SEAP.

Potrivit anunțului, un "acord cadru de servicii de help-desk, mentenanță și suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic cardul electronic de asigurări de sănătate" a fost încheiat pe 21 noiembrie cu societatea Teamnet International SA din Ploiești.

Valoarea totală finală a acestuia este de 14.755.500 de lei, fără TVA, iar durata — 36 de luni.

Acordul a fost încheiat în urma unei proceduri de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Tot printr-o licitație deschisă, CNAS a încheiat cu Teamnet International SA și "un contract subsecvent de help-desk, mentenanță și suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic cardul electronic de asigurări de sănătate", în valoare de 167.438 de lei, fără TVA, cu durata de o lună, potrivit unui alt anunț publicat vineri în SEAP.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale