Coadă de tiruri la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria; autoturismele au avut prioritate

Tirurile care aşteaptă trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează miercuri o coadă de câţiva kilometri, ce ajunge până în dreptul localităţii Frăteşti, situată la şapte kilometri de municipiul Giurgiu, ca urmare a traficului crescut la frontieră.

Potrivit ITPF Giurgiu, în câteva ore au sosit la ieşirea din ţară camioane cât în 24 de ore într-o perioadă normală de lucru.

"Miercuri în intervalul orar 7,00- 11,00 au fost înregistrate la PTF Giurgiu-Ruse, la ieşirea din ţară, 2.200 de turisme cu persoane care pleacă în vacanţă şi peste două sute de camioane. Da, a fost şi coadă de tiruri, pentru că prioritate au avut turismele. Totodată, şi traficul a fost crescut astăzi deoarece doar în patru ore au sosit la frontieră peste două sute de camioane, în condiţiile în care în 24 de ore, în mod normal, ies prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, un număr de aproximativ 350 de camioane", a declarat, pentru AGERPRES, şeful ITPF Giurgiu, Nicu Răboj.

Potrivit acestuia, ITPF Giurgiu a suplimentat personalul pentru fluidizarea traficului la trecerea frontierei. De asemenea, se aşteaptă ca duminică, 19 august, traficul să înregistreze din nou valori crescute, deoarece se vor întoarce din minivacanţa de Sfânta Maria turiştii plecaţi în Bulgaria, Grecia, Turcia. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

2 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

3 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 „Strânge uşor, ca şarpele Kaa, hipnotizează, apoi atacă decisiv şi fără milă” / Lider PSD, despre Gabriela Firea

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze