Codruţ Olaru către Adina Florea: Aţi avut 11 apariţii publice în 72 de ore/ Florea: Nu mi-am dorit

Codruţ Olaru către Adina Florea: Aţi avut 11 apariţii publice în 72 de ore/ Florea: Nu mi-am dorit

Vicepreşedintele CSM Codruţ Olaru i-a spus luni Adinei Florea, propusă pentru funcţia de procuror şef al DNA, că a avut 11 apariţii în mass-media într-un interval de 72 de ore şi a întrebat-o cum vede raportul dintre promovarea imaginii proprii versus imaginea instituţiei.

"La componenta relaţiei cu mass-media, cum vedeţi prioritizarea între a promova propria imagine versus imaginea instituţiei, şi plec cu această întrebare de la o serie de chestiuni publice. Aţi fost nominalizată pe 6 septembrie - într-un interval de 72 de ore aţi avut 11 apariţii publice pe toate mediile de informare - televiziuni, radio, presă scrisă, presă online. Vorbeaţi de acei procurori-vedetă, pe care trebuie să îi înlăturaţi, ca şi concept, din structura oricărei unităţi de parchet, şi sunt de acord cu dumneavoastră. Din această perspectivă, credeţi că a fost excesivă mediatizarea sau relaţia dumneavoastră de autopromovare, dacă vreţi, a candidaturii, scuzaţi să-mi fie expresia, sunteţi deocamdată doar un candidat, nu sunteţi actualul şef al DNA, în condiţiile în care aţi avut şi intervenţii de o oră şi 10 minute în cadrul unor emisiuni. Credeţi că este de resortul nostru, al magistraţilor, să fim tot timpul pe mass-media?", a întrebat Codruţ Olaru.

Procurorul Adina Florea a invocat "entuziasmul momentului" şi a precizat că nu s-a considerat niciodată o vedetă.

"Daţi-mi voie să cred că eu nu m-am considerat niciodată vedetă şi nu este rolul meu să devin vedetă. Chiar îmi doresc ca presa să uite de mine. (...) Nu mi-am dorit eu să am aceste ieşiri publice, dacă asta a fost percepţia (...) e poate şi entuziasmul momentului, îmi pare rău dacă aşa s-a văzut imaginea, chiar nu mi-am dorit", a precizat Florea.

Adina Florea susţine luni interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care va da un aviz consultativ. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!