„Codruța”, așa este poreclită drona care filmează la LOFT, clubul „VEDETELOR” din Mamaia

„Codruța”, așa este poreclită drona care filmează la LOFT, clubul „VEDETELOR” din Mamaia

Da, așa au botezat șmecherii drona cu care se filmează la LOFT, la Mamaia: Codruța. Amănuntul a fost furnizat, într-o postare pe Facebook, de Codin Maticiuc, băiat de bani gata, scriitor și co-producător de film.

„-Dar cine comanda astea grele?
-De ceva timp doar indieni, elvețieni, si 2-3 arabi cu pașaport francez. Romanii gata, abia au rezistat la criza. DNA-ul le-a dat lovitura de gratie. Vezi, șerifule, drona aia de zboară mereu si filmează?
-O vad, cum sa nu, ii răspund contrariat.
-Codruța ii spunem.
Scuip de trei ori in sân, și-mi amintesc cu drag de vremurile cand ma deranja ca ma pozează Cancanul. Azi cand ii vad pe paparazzi ne îmbrățișăm si ne întrebam reciproc daca ne urmărește cineva.”, a scris Maticiuc pe contul său de facebook. 

Cu prilejul mini-vacanței de 1 Mai, la LOFT au semnat condica de prezență mai multe „vedete” autohtone: Elena Udrea, Nuțu Cămătaru, etc.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…