Codruţa Kovesi, la Digi24: Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm! VIDEO

Codruţa Kovesi, la Digi24: Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm! VIDEO

"Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm", a declarat procurorul şef al Direcţiei, Laura Codruţa Kovesi, în direct la Digi24. Aceasta a subliniat că va fi o perioadă în care, poate, durata de soluţionare a dosarelor nu va mai fi aşa rapidă", dar că acest lucru depinde de momentul în care va fi suplimentată schema de personal conform necesarului.

„Lupta anticorupţie va continua, suntem DNA şi asta vom face, dar durata de soluţionare nu va mai fi aşa rapidă. Dacă va exista o încetinire a luptei anticorupţie e legat de resursele pe care le avem. În momentul în care vom avea aceste resurse ne vom mişca foarte repede”, a declarat Laura Codruţa Kovesi. 

„Ca şef de instituţie simt că sunt alături toţi colegii. Ca instituţie sunt foarte mulţi cetăţeni care susţin ce facem, sunt şefi de instituţii care susţin ce facem.

La bilant au fost preşedintele, premierul, toţi au spus că susţin lupta anticorupţie, nu ne simţim singuri. E un moment greu, dar o să facem faţă.

O să continuăm să facem ce avem de făcut, asta promitem cetăţenilor: noi suntem DNA şi nu ne lăsăm!", a declarat Laura Codruţa Kovesi la Digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?