Coldea, la comisia SRI: Am venit din respect pentru Parlamentul României

Coldea, la comisia SRI: Am venit din respect pentru Parlamentul României

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea a venit, marţi, la Parlament pentru a fi audiat în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI, menţionând că doreşte să răspundă tuturor întrebărilor din respect pentru Parlament.

"Am venit din respect pentru Parlamentul României, o instituţie fundamentală a statului român, să răspundem tuturor întrebărilor adresate de comisie, aşa cum am făcut de fiecare dată. La sfârşit o să ţinem o declaraţie de presă", a afirmat Florian Coldea, înaintea şedinţei.

Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda , a anunţat pe 5 martie că a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, să amâne audierea acestuia pentru data de 13 martie, de la ora 11,00, pentru a avea mai mult timp la dispoziţie şi având în vedere că acesta era "puţin răcit".

În urmă cu două săptămâni, comisia l-a audiat pe fostul director al SRI George Maior, ambasadorul României în SUA. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”