Coldea, PÂRÂT de SOV că de Paști a fost în Australia, la VÂNĂTOARE!

Coldea, PÂRÂT de SOV că de Paști a fost în Australia, la VÂNĂTOARE!

Sorin Ovidiu Vântu, cunoscut pe vremuri ca un apropiat al SRI, de unde a atras foarte mulți oameni care au lucrat pentru el face o dezvăluire bombă despre locul în care șefii SRI ar fi sărbătorit Paștele, scrie Inpolitics.ro.

Mai exact, într-o postare pe Blogul  propriu, Vîntu dezvăluie ce activitate au avut capii SRI de Paști și, mai ales, unde: ”Că tot veni vorba de SRI, acolo pare a fi singura zonă eterică a spațiului românesc: spionarea cetățenilor merge strună, bugetul este generos, salariile pe măsură – așa că își permit să facă partide de vânătoare la antipozi cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști – țara este în siguranță, căpșunile se coc și Coldea face abdomene”.

Cum prin antipozi se înțelege, în general, Australia, rezultă că șeful operativ al SRI, generalul Florian Coldea plus, eventual, alți cîțiva colegi, (despre directorul Eduard Hellvig se știe, din alte surse, că a fost la părinții soției de Paști) s-au dedulcit la un safari cu bivoli, canguri și crocodili de apă sărată, cele mai prețioase trofee cinegetice care se pot obține pe continentul amintit. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”