Columbia: Un avion cargo s-a prăbușit, cinci persoane aflate la bord au murit

Columbia: Un avion cargo s-a prăbușit, cinci persoane aflate la bord au murit

Cinci membri ai echipajului unui Boeing 727 au murit și unul a fost grav rănit după ce aparatul de zbor s-a prăbușit marți în estul Columbiei, a informat aviația civilă, potrivit AFP.

Sursa foto: Aviación Comercial en Colombia/ avherald.com

"Cinci dintre membrii echipajului au decedat. Al șaselea a fost spitalizat și transferat apoi la Bogota cu un avion special", a spus colonelul Freddy Bonilla, secretarul pentru securitatea aviației civile.

Singurul supraviețuitor al accidentului este un tehnician de zbor, dar starea sa este critică. Avionul aparținea companiei columbiene Aerosucre și decolase din Puerto Carreno, cu destinația Bogota. S-a prăbușit în apropiere de frontiera dintre Columbia și Venezuela, în jurul orei locale 17:23 (ora 23:23 GMT). O echipă de anchetatori încearcă să determine cauzele producerii accidentului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...